Lid worden

Wil je na het lezen van alle informatie misschien wel lid worden van Kindertheaterkoor de Zeesterren? Kom dan gezellig een keer bij een repetitie kijken!

Wil je een keer komen kijken of weet je al zeker dat je je wilt aanmelden. Ga dan naar de website van het YMCA Scheveningen en schrijf je in of maak een afspraak voor een proefles.

https://www.ymcascheveningen.nl/aanmelden/koren

Het koor repeteert op maandagavond van 16.45-19.15 uur. Alle repetities vinden plaats in het YMCA gebouw, Keizerstraat 58 in Scheveningen. De eerste twee repetities zijn vrijblijvend. Bij de eerste repetitie mogen de ouders of verzorgers aanwezig zijn. Daarna wordt gekeken of je lid kunt worden van het koor. Neem voordat je langs komt op een maandagavond eerst even contact op met Monique Harteveld om af te spreken hoe laat je het beste langs kunt komen.

Als je op het koor zit, is het belangrijk dat je er elke week bent. Natuurlijk kun je af en toe ziek zijn of komt er iets tussen, maar ben je te vaak afwezig dan kun je geen lid blijven.

De contributie bedraagt 150 euro per jaar, vooraf te betalen, op rekeningnummer 773594 t.n.v. M.W. Harteveld o.v.v. naam leerling.