De Zeesterrencrew

De Zeesterrencrew Elke maandagavond zijn er een of meerdere crewleden aanwezig bij de repetitie. De Zeesterrencrew bestaat uit Monika, Sabine, Sanya, Nadia, Isabel, Gabrielle, Emily,  Inge en Eva . Een aantal van hen is oud-lid en anderen zijn enthousiastelingen. Zij helpen met de muziek, administratie, repetities en optredens. Zo is de website van de Zeesterren gemaakt door Sabine en is Sanya verantwoordelijk voor de website teksten en de ledenwerving. Bij de Zeesterrencrew kun je ook altijd terecht voor vragen of verkoop van cd’s.

Sanya van der Velde

Sanya is geboren op 12 januari 1994 en komt uit Roosendaal. Op haar derde is zij verhuisd naar Den Haag, en inmiddels doet ze de masteropleiding Klinische Pyschologie. Sanya heeft haar hele leven al gezongen en was een van de eerste leden van de Zeesterren.  Toen zij stopte bij de Zeesterren, was het bijna vanzelfsprekend dat Sanya zou gaan helpen bij het koor. Ze helpt met de nieuwsbrieven, optredens en de organisatie. Dat doet zij nu al jaren met veel plezier en wil ze ook nog lang blijven doen!

Monika van der Waal – Kegge

Monika is een geboren en getogen Scheveningse. Over de vraag of zij wilde helpen met de oprichting van een kindertheaterkoor in Scheveningen, hoefde zij niet lang na te denken. Monika is vanaf haar achtste levensjaar actief geweest in de muziekwereld als lid van een muziekvereniging, waar zij ook tien jaar de taken heeft uitgevoerd van bestuurslid Jeugdzaken. Naast haar fulltime baan was zij in de eerste jaren van de Zeesterren vaak aanwezig bij de repetities om hand- en spandiensten te verrichten. De laatste jaren, vanwege een succesvol afgeronde studie HBO-FM en vanwege het moederschap, is Monika wat minder actief tijdens de repetities maar achter de schermen blijft zij betrokken en is zo nodig actief.

Nadia Buis

Nadia is geboren op 2 augustus 1998 in Scheveningen. Ze was al vanaf jongs af aan bij de Zeesterren en nu helpt zij nog steeds in de crew. In 2014 heeft zij haar vmbo diploma gehaald voor de theoretische leerweg. Nu zit ze in de derde klas van het mbo op het HMC (hout en meubel college) in Rotterdam. Ze doet de opleiding interieuradviseur voor de komende 4 jaar. In haar vrije tijd doet ze ook graag yoga. Nadia komt ons gelukkig vaak helpen bij de repetities en optredens.

Isabel Pieters

Isabel is  een oud-lid van de Zeesterren. Ze zat vanaf haar achtste op het koor, maar nu helpt ze al jaren als crew bij de repetities en optredens. Ze doet VWO op het Vrijzinning Christelijk Lyceum in Scheveningen.  Nog steeds houdt ze van zingen en acteren en zit ze ook op Rabarber.

Emily Schilperoort

Emily begon als stagiaire van het YMCA bij de Zeesterren. Inmiddels is ze geen stagiaire meer, maar ze doet wel vrijwilligerswerk binnen YMCA Den Haag. Daarnaast vindt ze de Zeesterren zo leuk dat ze nog steeds helpt als ondersteuning tijdens de maandagavonden en optredens. Ze studeert Culturele en Maatschappelijke vorming op de Haagse Hogeschool. Ze heeft in de loop der jaren op verschillende dansstijlen gezeten, zoals Riverdance (Iers-volksdansen), Streetdance, Ballet en ook een paar jaar musicalles gehad waar acteren en zang in voor kwam. Verder zingt Emily in haar vrije tijd met een groepje dames bij het CKC.

Sabine Mous

Sabine kent Monique al jaren! Tussen haar vijfde en twintigste jaar zong Sabine bij Jeugdtheaterkoor Reuzeleuk (vh. Toonkunst Jeugdkoor) in Schiedam. Monique was een groot deel van deze tijd dirigente van dit koor. Bij Reuzeleuk speelde Sabine in 3 door Monique geschreven en geregisseerde musicals. Ook heeft Sabine lange tijd gezongen, gedanst en geacteerd bij Jeugdtheaterschool Hofplein, waar zij ook enkele jaren les van Monique had. Ook hier speelde Sabine in enkele musicals mee. Bij Reuzeleuk ondersteunde Sabine de laatste jaren de repetities van de jongste groepen. Toen Monique in Scheveningen Kindertheaterkoor de Zeesterren oprichtte, twijfelde zij natuurlijk geen moment en besloot zij iedere maandag van Schiedam naar Den Haag te reizen om Monique ook daar tijdens de repetities te ondersteunen. Inmiddels woont Sabine zelf ook in Den Haag, niet door de Zeesterren, maar door haar vriend Frank! De laatste tijd kan zij helaas wat minder vaak bij de repetities van de Zeesterren aanwezig zijn door haar fulltime baan, maar achter de schermen is Sabine nog steeds actief! Zo heeft zij samen met Frank deze Zeesterren website gemaakt.